Om Lidingö tidning
Att ha en lokaltidning på matbordet till fredagsfrukosten är en nyttig vana tycker vi. Lidingö Tidning är också Stockholms sista prenumererade lokaltidning. Inför helgen, varje helgfri fredag, får våra drygt 5 000 trogna prenumeranterangelägna nyheter, men också en hel del annan läsning.


Gemensamt för allt det vi skriver i Lidingö Tidning är att det handlar om Lidingö, bara om Lidingö.  Vi tror nämligen att för de allra flesta som bor eller har bott på "ön" så är Lidingö viktigast i hela världen.  Därför är vi självklart på plats när det byggs nytt eller när något brinner ner.  Vi sätter fokus på kommunal verksamhet som är dyr eller dålig - eller bäst i Sverige!


När brottslingar härjar på ön och när de åker fast rapporterar vi om det. Och när Lidingöbor presterar i sporten eller kulturens värld, lyfter vi självklart framvåra lokala stjärnor. Inför helgen bjuds prenumeranterna också på mat- och vintips, hem- och trädgårdstips, korsord, pyssel och hela veckans tv-tablåer, plus en hel del annat.


Lidingö Tidning är med andra ord en klassisk morgontidning som nu levererat lokala nyheter till Lidingöborna i över 100 år. Det har vi ambitionen att fortsätta med.


Vill du veta mer om tidningen, fråga om prenumeration eller annonsera? Tryck på fliken "Kontakta oss" högst upp till höger på sidan, så hittar du upp alla kontaktuppgifter till oss.


 1:a sidan från första tidningen 29/9 1910